Marjo Pihlajasta uusi puheenjohtaja

KSLY:n syyskokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2011 fil. tri Marjo Pihlajan, 35, Hankasalmelta. Pihlaja on KSLY:n 13. puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävänsä jättänyttä Tero Toivasta, joka on johtanut yhdistystä kolmen vuoden ajan ja istunut hallituksessa peräti 11 vuotta.

Marjo Pihlaja on istunut KSLY:n hallituksessa vuodesta 2009. Vuonna 2010 hän on ollut yhdistyksen varapuheenjohtaja. Marjo on yhdistyksen ensimmäinen nainen ja hankasalmelainen puheenjohtajana.

Syyskokous valitsi hallitukseen uudeksi jäseneksi Harri Högmanderin Jyväskylästä. Hallituksessa jatkamaan valittiin erovuoroisista edelleen Jarmo Jokinen ja Kristiina Nyholm. Heidän lisäkseen hallituksessa jatkavat Heikki Helle, Asko Ijäs ja Esko Martikainen.

Kokouksessa hyväksyttiin myös yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2011. Jäsenmaksut pysyvät entisinä.

Virallisen kokouksen jälkeen jaettiin KSLY:n lintukuvakilvan palkinnot Jari Niskaselle ja Tarmo Pihlajalle. Jyrki Torniaisen järjestämän kuvamäärityskisan voitti Tuomas Syrjä.