Syysretki Säpin lintuasemalle 21.-23.9.

KSLY:n tämän vuoden kaukoretki tehdään pitkänä viikonloppuna 21.-23.9. Säpin lintuasemasaarelle! Porin edustalla sijaitsevaa Säppiä on toivottu retkikohteeksi jo pitkään, ja nyt toive toteutuu. Saaren, sen linnuston ja lintuaseman esittely on täällä.

Lähtö on Jyväskylästä (tarvittaessa Saarijärveltäkin ja väliltä) varhaisaamulla perjantaina 21.9. Säpin saarelle päästään paikallisen kalastajan kyydillä Porin Kuuminaisista. Majoitumme aseman tiloihin, joihin mahtuu noin 15 henkeä. Loput pääsevät lähemmäs lintuja ulos telttamajoitukseen. Palaamme lähtöpaikkaan ”illan päälle” sunnuntaina 23.9.

Retken hinta on noin 70 euroa/hlö; alaikäiset pääsevät puoleen hintaan. Retken hinta muodostuu bussikyydistä, venekyydistä sekä asemamaksusta (20 e/hlö). Porin lintutieteellisen yhdistyksen jäsenet ovat vapautetut asemamaksusta, joten heille kuuluu retken hinnasta 20 euron alennus. Retken lopullinen hinta selviää osallistujamäärän varmistuttua.

Sitovat ilmoittautumiset minulle mieluiten sähköpostitse mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.9. Ilmoittautuessasi kerrothan majoitustoiveesi (ulkona vai teltassa) ja mahdollisen alaikäisyyden tai PLY:n jäsenyyden. Retkelle mahtuu mukaan noin 30 ripeintä. Tietoa retkestä saa kernaasti levittää netin ulottumattomissa oleville jäsenille.

Kaukoterveisin Heikki Helle (heikki.helle[@]jyu.fi, puh. 050 375 5626)