12.1 Keski-Suomen 10. talviralli.
Kisa-aika klo 8-16, alueena koko yhdistyksen toimialue. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 31.12. mennessä rallimestari Pekka Kyllöselle (pky.kyllonen[@]kolumbus.fi, 0400 544 616).

26.-27.1. Valtakunnallinen Pihabongaus-viikonloppu.
Pihabongaus -tapahtumassa tarkkaillaan tunnin ajan lintuja omalla kotipihalla tai sen läheisyydessä tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Pihabongaukseen voi osallistua kuka tahansa. Osallistumismaksua ei ole eikä ilmoittautumista tarvita. Ks. tarkemmat tiedot BirdLife Suomen sivuilta.

29.1. Lintuilta
Jyväskylässä Keski-Suomen luontomuseon kokoustiloissa (Vesilinnan alakerta, Harju) klo 18. Pertti Töttö kertoo KSLY:n logolinnun kaakkurin elämästä keväästä syksyyn. Kuvia ja tarinaa on myös kaakkurin suojelusta käytännössä ja suojelun tuloksista. Opi rakentamaan kaakkurille pesimäsaari! HUOM! Päivä on useimmista lintuilloista poiketen tiistai. Paikalla on myös KSLY:n myyntipöytä, josta voi ostaa mm. yhdistyksen tarroja, hihamerkkejä ja vanhoja Keski-Suomen Linnut -lehtiä.

24.2. Lintukävely Jyväskylän Tourujoella.
Kokoontuminen klo 10 Tourujokivarressa ison kävelysillan alla. Yleisölle ja aloitteleville harrastajille suunnatulla noin tunnin mittaisella kävelyretkellä tutustutaan talvilintuihin. Päälle lämmintä vaatetta ja kiikari mukaan. Kävelyjen pakkasraja on 20 astetta. Tule katsomaan, mitä kaupungin sydämessä sijaitseva lintukeidas tarjoaa tänä talvena! Lisätietoja Pia Högmander (pia.hogmander[@]bytl.jyu.fi, 0400 803 653).

28.2. Lintuilta
Jyväskylässä Keski-Suomen luontomuseon kokoustiloissa (Vesilinnan alakerta, Harju) klo 18. Lintujen laulukauden pikkuhiljaa käynnistyessä perehdytään lintujen äänittämiseen: Tero Linjama esittelee käytettäviä menetelmiä, tarvittavia välineitä ja äänityksiään niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

11.3.-15.4. Lintuharrastuskurssi
Jyväskylän seudun kansalaisopistossa tiistaisin klo 17.30-20.00. Linturetki la 19.4. klo 6-12. Jyväsjärvelle suuntautuvan lokkiretken aika (tiistai-ilta) sovitaan erikseen. Kurssilla perehdytään lintuharrastuksen perusteisiin ja välineisiin sekä lintujen määrittämiseen ja ääniin. Opettajina Harri Högmander ja Pekka Kyllönen. Kurssimaksu 28 euroa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kansalaisopistoon: opiston www-sivut (etusivulta linkit Keväällä 2008 alkavat – Luonto)
tai puh. 014 626595. HUOM! Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana.

16.3. Lintukävely Jyväskylän Tourujoella.
Kokoontuminen klo 10 Tourujokivarressa ison kävelysillan alla. Yleisölle ja aloitteleville harrastajille suunnatulla noin tunnin mittaisella kävelyretkellä tutustutaan talvilintuihin. Päälle lämmintä vaatetta ja kiikari mukaan. Kävelyjen pakkasraja on 20 astetta. Lisätietoja Pia Högmander (pia.hogmander[@]bytl.jyu.fi, 0400 803 653).

25.3. Sääntömääräinen kevätkokous
Jyväskylässä Keski-Suomen Luontomuseon kokoustiloissa (Vesilinnan alakerta, Harju; käynti Pitkäkadun puoleisesta sivuovesta) klo 18. Kokouksen jälkeen rariteettikomitean jäsen, turkulainen Jyrki Normaja esittelee Kirgisian linnustoa ja kertoo vaellusretkestään Tien Shanin vuoristossa. Kuvaesitys