Toimintakertomus

Hallitus:
pj Ari Pirkkalainen
vpj Hannu Tammelin
siht. Ari Nieminen
tal.hoit. Terho Jalonen
jäsenet Veijo Peltola, Timo Pylvänäinen ja Kimmo Tuikka

Keski-Suomen Linnut -lehden vastaava toimittaja oli Tomi Hakkari. Lehti ilmestyi viimeistä kertaa nelinumeroisena. Nelosnumerossa oli juttu ”Keski-Suomen pesimälinnuston lajimuutokset” (Harri Högmander).

ARK:ta veti Keijo Vesanen.

Jäsenmaksu 60 mk (opiskelijat 40 mk).
Jäsenmäärä oli 290.

Keski-Suomen linnusto -kirja ilmestyi monivuotisen työn tuloksena. Kirjan toimittivat Jukka Virtanen, Harri Högmander ja Kimmo Tuikka, ja sen tekoon osallistui kolmisenkymmentä keskisuomalaista lintuharrastajaa. Julkistamistilaisuudessa 2.3.1992 Jyväskylässä oli läsnä mm. LYL:n toiminnanjohtaja Tapani Veistola. Kirja sai erinomaisen vastaanoton ja oli myös taloudellinen menestys.

Kevätretki tehtiin vaihteeksi paikallisesti, Konneveden-Sumiaisten Pyhäjärvelle. Syksyllä mentiin Porin Yyteriin ja Enäjärvelle.


Paistattelua Porissa. Kuvaan ovat osuneet ainakin Antti Siltala, Hannu Koivisto,
Tomi Hakkari, Pasi Hyvönen, Kimmo Tuikka ja Anni Takala.

Kesätapaaminen pidettiin Laukaan Peurunkajärvellä. LYL:n toiminnanjohtaja Tapani Veistola osallistui tapahtumaan ja mm. esitteli illan jalkapallo-ottelussa lentopallosta tutun käsivarsilyönnin.

Harri Högmander oli LYL:n liittohallituksen jäsen vv. 1992-1993.

LYL (ja samalla KSLY) liittyi osaksi kansainvälistä BirdLife International -linnustonsuojelujärjestöä (entinen International Council for Bird Preservation).