KSLY:n etämäärityskisa 19.12.2020

KSLY:n vuosittainen määritysmestaruuskilpailu järjestettiin lauantaina 19.12. ensimmäistä – ja toivottavasti viimeistä – kertaa etäyhteyksin.

Kisassa oli puntaroitavana yhteensä 50 kuvaa, joista 30 ensimmäistä muodostivat tällä kertaa ”harrastajasarjan” ja kaikki 50 kuvaa ”kilpasarjan”. Kisaa oli seuraamassa lähes 20 henkilöä, joista 10 lähetti vastauksensa kaikkiin kuviin ja kolme harrastajasarjaan. Oikeasta vastauksesta sai 3 pistettä, tyhjästä 1 pisteen ja väärästä nollan.

Kisan tulostaso oli hyvä. Vankan määritystaidon ohella hyviin tuloksiin vaikutti varmasti myös se, että nyt osallistujat saivat katsoa kuvia suoraan omalta näytöltään, ilman kisaan perinteisesti kuuluvia projektorin aikaansaamia suttuja ja jännittäviä värisävyjä.

Kilpasarjan voiton nappasi komealla 135 pisteen tuloksella Janne Kilpimaa, joka saa kunnian järjestää ensi vuoden kisan. Hopeaa sai Teppo Lehtola (125p) ja pronssia Mika-Petri Harju (117p).

Harrastajasarjan voiton vei 56 pisteellä Henry Laasanen.

Kisan järjestivät viime vuonna voiton jakaneet Juho Jolkkonen ja Tero Toivanen, joiden ottamia myös kaikki kisakuvat olivat.

Kisakuvat ovat nähtävissä täällä – testaa miten olisit itse pärjännyt!