KSLY:n XXIII Talviralli

KISA-AIKA:
9.1.2021 klo 8-16 (8h)

KISA-ALUE:
KSLY:n toimialue.

INFO:
KSLY:n talviralli käydään lauantaina 9.1.2021 kello 8 – 16. Kisa-alueena on koko yhdistyksen toimialue. Tapahtuma on kaikille avoin – ilmoittaudu sinäkin mukaan!

SÄÄNNÖT:
Rallissa noudatetaan yleisiä linturallisääntöjä: pinnan saamiseksi yli puolen joukkueen jäsenistä on havaittava ja tunnistettava lintu. Joukkuekooksi sallitaan 2 – 5 henkilöä. Atrapin käyttö on kielletty. Talvirallin säännöt voi tarkistaa osoitteesta: http://ksly.net/keskisuomalaisesta-lintuharrastuksesta/keski-suomen-linturallit/keski-suomen-talvirallin-saannot/.

TULOSPALVELU:
Tulosseurannan toteuttaa Helsingin seudun lintutieteellisen yhdistyksen Tringan pinnakisapalvelu. Lähtökokoontumista sekä purkutilaisuutta ei järjestetä. YKSI joukkueen jäsen kirjautuu sisään ja merkitsee havaitut lajit järjestelmään (https://www.tringa.fi/kisa/). Käytä kirjautuessa ’joukkueen’ nimeä ja/tai havainnoijalyhenteitä – muista pitää nimikenttä lyhyenä. Ilmoita havaitsemasi lajit mahdollisimman reaaliaikaisesti –kuitenkin vähintään tasatunnein.

LUOMUSARJAAN OSALLISTUMINEN:
Luomu- eli Ekosarjaan osallistutaan kirjautumalla pinnajärjestelmään (ks. yllä) ja kirjoittamalla oman nimen perään suluissa sana EKO – siis esimerkiksi Matti Meikäläinen (EKO). Sallittuja kulkuvälineitä ovat kaikki moottorittomat, kisaajan omin voimin liikuttamat välineet. Näin ollen myös sähköpyörän käyttö on kielletty ekosarjassa.