Verkkosivut uudistuivat

KSLY:n verkkosivut ovat kokeneet kolmannen uudistuksen. Sivut perustettiin staattisina verkkosivuina 1997. Vuonna 2004 sivusto siirrettiin Tero Linjaman luomaan julkaisujärjestelmään. Nyt, vuonna 2014 sivusto siirrettiin kokonaisuudessaan uuteen julkaisujärjestelmään.

Uudistuksen myötä myös sivujen ulkoasu ja joiltain osin myös rakenne on uudistettu. Suurempia lisäyksiä ovat mm. lintupaikkoihin liittyvä google-karttatoiminto.

Uusien sivujen taustalla oleva julkaisujärjestelmä mahdollistaa monipuolisen kirjoittaja, toimittaja ja pääkäyttäjämäärän sekä aiempaa paljon helpommat mahdollisuudet mm. ulkoasun muokkaamiseen ja toiminnallisuuksien lisäämiseen. Uusi järjestelmä palvelee paljon aiempaan paremmin mobiilikäyttäjienkin tarpeita. Julkaisujärjestelmä on myös edeltäjäänsä valovuoden edellä tietoturvan, varmuuskopioinnin ja siirrettävyyden suhteen.

Sivujen päivityksen tällä kolmannellakin kerralla toteutti Tero Linjama. Toivon, että te hyvät käyttäjät, viihdytte aiempaa aktiivisemman sivuston ja hieman näyttävämpien sivujen parissa.

Kehitystyö jatkuu kuitenkin tästä eteenkin päin. Jos löydätte toimimattomia linkkejä tai kohtia, joista kuvalinkki on purkautunut (rikkinäinen kuvasymboli), pyydän palautetta tero.linjama@pionius.fi. Sivustossa on 67 sivua ja pitkälti kuudettasataa artikkelia. Varmasti johonkin on jäänyt korjattavaa.