KSLY:n XXIV Talviralli

Lähde mukaan nauttimaan keskisuomalaisesta talvilinnustosta, jännityksestä ja mahtavasta retkisäästä!


KISA-AIKA: 15.1.2022 klo 8-16 (8h)
KISA-ALUE: KSLY:n toimialue.


SÄÄNNÖT:

Rallissa noudatetaan yleisiä linturallisääntöjä: pinnan saamiseksi yli puolen joukkueen jäsenistä on havaittava ja tunnistettava lintu. Joukkuekooksi sallitaan 2 – 5 henkilöä. Atrapin käyttö on kielletty. Talvirallin säännöt voi tarkistaa osoitteesta: http://ksly.net/keskisuomalaisesta-lintuharrastuksesta/keski-suomen-linturallit/keski-suomen-talvirallin-saannot/.


ILMOITTAUTUMINEN JA TULOKSET:

Ilmoittaudu heti mukaan (mieluiten sähköpostitse tai WhatsApp: Ossi Nokelainen (ossi.nokelainen@gmail.com, 0408657053) perjantaihin 14.1. klo 21 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään talvirallin ruksilistat. Ruksilistan voit tulostaa ja merkata siihen rallissa havaitsemasi lajit. Kisa-ajan päätyttyä ota kuva lajilistasta ja lähetä se allekirjoittaneelle. Tulokset julkaistaan mahdollisimman pian kisan jälkeen, kun tuloslaskenta on valmistunut.


LUOMUSARJAAN OSALLISTUMINEN:

Ilmoita mikäli haluat osallistua Luomu- eli Ekosarjaan. Sallittuja kulkuvälineitä ovat kaikki moottorittomat, kisaajan omin voimin liikuttamat välineet. Näin ollen myös sähköpyörän käyttö on kielletty ekosarjassa.


MUITA TOIMINTAOHJEITA:

Muistakaa havainnoida huomaavaisesti! Kannustamme huomaavaiseen havainnointiin, noudata BirdLifen ohjeita, jotka on tarkoitettu ennen kaikkea lintujen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Nämä ohjeet löytyvät nettiosoitteesta: https://www.birdlife.fi/lintuharrastus/havainnoi-huomaavaisesti/. Huomioi muut luonnossa liikkujat kaikessa toiminnassasi sekä kunnioita maanomistajia ja muita tielläliikkujia tienkäytössäsi. 
Noudata myös voimassa olevia koronavirukseen liittyviä ohjeistuksia. Tämän vuoksi emme järjestä yhteistä purkutilaisuutta. Lähde mukaan tutussa retkiporukassa, noudata maskisuosituksia, turvavälejä ja käsihygieniaa. Älä osallistu, jos tunnet itsesi kipeäksi tai jos epäilet altistuneesi koronavirukselle. Kaikesta huolimatta antoisaa retkipäivää.


PIKAKERTAUS:

1) Ilmoittaudu

2) Rallaa

3) Lähetä tulokset


Ystävällisesti, RTK:n puolesta,
Ossi Nokelainen (ossi.nokelainen@gmail.com, 0408657053)